0

Poggibonsi

Over ons

Poggibonsi is het mini-warenhuis voor modeliefhebbers in het noorden van het land. De winkel is vernoemd naar het gelijknamige stadje in de mooie Italiaanse provincie Toscane en is 20 jaar geleden opgezet door Bert. Tien jaar na dato heeft hij zijn dochter Marlous gevraagd om het bedrijf te komen versterken. De gedeelde passie voor mode en de synergie tussen vader en dochter zijn de afgelopen jaren belangrijke drijfveren gebleken voor het succes van Poggibonsi. Dit komt tot uiting in de samenstelling van de collectie. Inmiddels hebben Marlous en haar man, Stephan, het stokje overgenomen en kan Bert rustig afbouwen. Poggibonsi (350m2) biedt een verrassende en inspirerende omgeving die volhangt met modieuze labels voor vrouwen.

Little things make big days

Omdat we nuchtere mensen zijn is een van onze inspiratiepunten: “little things make big days”. Denk bijvoorbeeld aan een helderroze vest van Samsoe Samsoe, een kraakhelder witte blouse van By-Bar, de tijdloze gympen van Superga, een soepel vallende sjaal van Becksondergaard,…het zijn allemaal “little things” die ons bewegen tot bewuster genieten.

​De verzameling van Marlous

Continu ben ik bezig om de collectie van Poggibonsi bij elkaar te verzamelen, dat is mijn passie en is elk seizoen weer een uitdaging. De collectie bestaat uit verschillende merken die allen op elkaar aansluiten en een reflectie zijn van mijn smaak. In de winkel vinden wij het belangrijk dat u als klant uit mijn verzameling die dingen vindt die bij u als persoon passen. Op een rustige en bescheiden manier begeleiden wij u daar graag in.

 

​Merken

Anna + Nina

Anecdote

Another label

Becksondergaard

Blaumax

By-bar

Coster Copenhagen

Humanoid

Ilse Jacobsen

Jane Lushka

Kunert

Maison Scotch

Modström

Mos mosh

O my bag

Penn & INK

Reset

Rosner

Ruby Tuesday

Saint tropez

Samsoe Samsoe

Sandwich

Someday

Superga

 

 

 

  • Binnen 1-3 werkdagen in huis
  • Veilig betalen met iDeal
  • Altijd gratis verzenden!
  • Gratis advies in onze winkel