0

Poggibonsi

Betalen

Alle betalingen met creditcard (Mastercard en Visa) en iDEAL lopen via de beveiligde internetkassa van Ogone. Ogone is een van europa’s grootste Payment Service Providers.

Je komt, nadat je hebt aangegeven de bestelling te willen betalen, in de beveiligde omgeving van Ogone. Dit betekent dat je betalingsgegevens nooit aan Poggibonsi worden doorgegeven, maar aan de beveiligde betaalomgeving van Ogone. De gegevens zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Poggibonsi worden gelezen of achterhaald.

Met iDEAL kun je aankopen op het internet direct betalen. iDEAL brengt je met één muis klik naar de vertrouwde omgeving van internetbankieren. Alle internetbankierende klanten van Abn Amro bank, ING Bank, RABO bank, SNS bank kunnen het gebruiken. iDEAL is net zo veilig als het internet-bankieren bij je eigen bank. Wil je meer weten omtrent iDEAL betaalmethode kijk dan op www.ideal-betalen.nl

Doordat je je altijd met een creditcard of iDEAL betaalt en de autorisatie online wordt gegeven (de betaling is dus meteen goed gekeurd door de bank of creditcard maatschappij), weten wij bij Poggibonsi zeker dat de bestelling is betaald. Dit betekent dat wij de bestelling meteen kunnen verzenden.

Hierdoor kunnen wij de bestelling meteen klaar maken en verzenden, binnen 1-3 werkdagen is het bij je thuis. Weet u zeker dat je die dag niet thuis bent, geef dan aan welke dag je graag de bestelling zou willen ontvangen.

Wij verzenden alles met Postnl met handtekening voor ontvangst op het huisadres. Het pakket mag niet bij de buren worden afgegeven. Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet thuis bent op het moment dat de postbesteller het pakket bij jouw thuis aanbiedt. Dan zal PostNL je pakket de volgende werkdag nogmaals aanbieden. Wanneer je pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijg je een kennisgeving van TNT Post, waarop vermeld staat waar je het pakket kunt afhalen (dichtstbijzijnde postkantoor) Op deze manier hoef je niet speciaal voor je pakket thuis te blijven en kun je het toch in ontvangst nemen! Met de Track and Tracecode die je van ons ontvangt kun je de status van de verzending volgen.

  • Binnen 1-3 werkdagen in huis
  • Veilig betalen met iDeal
  • Altijd gratis verzenden!
  • Gratis advies in onze winkel