Mutsen

Mutsen / Caps Mutsen / Caps 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

Mutsen / Caps

'Be unexpected or simple | never regular'
 

Wat begon als een spontaan idee werd al snel serious business. In 2007 lanceerde 10Days haar eerste collectie bestaande uit 15 styles in 3 kleuren. 
Dit idee groeide uit tot een geliefd en veelzijdig feel good merk met een eigenzinnig karakter, altijd one step ahead. 
Het merk is inherent geworden aan een allround lifestyle. 10Days is meer dan een modemerk. 10Days is een gevoel. 
Een gevoel waar steeds meer mensen blij van worden. Voor 10Days luidt het credo dat schoonheid van binnen zit, die alleen onderstreept hoeft te worden met basic kleding die puur is. 
Dat is wat 10Days benadrukt met haar collecties. 

10Days richt zich niet op een bepaalde doelgroep, maar spreekt een specifieke mindset aan; feel good, spiritualiteit en sportiviteit. 
Een gevoel en liefstyle dat door jong en oud omarmd wordt. No limits. 10Days love to make you shine! 

Met haar consistente stijl creeërt 10Days unieke collecties die in het verlengde van elkaar liggen. Dit maakt combineren van verschillende seizoenen mogelijk. 
De collecties vullen elkaar aan en zorgen telkens voor een herwaardering van eerder aangeschafte styles en verrassende creatieve sets. 
De focus ligt hierbij op natuurlijke materialen, fijne pasvormen, hoge kwaliteit, lange levensduur en onverwachte combinaties en details. 
Fun en comfort zijn hierbij essentieel. 

Jaarlijks reist het designteam van 10Days de wereld rond om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen. Vervolgens wordt de creatieve input, gecombineerd met globaal georiënteerde aspecten 
en met veel liefde en positiviteit doorvertaald naar nieuwe ontwerpen in de design studio in Amsterdam. 

De authentieke, no-nonsense stijl van 10Days kan het best omschreven worden als simplistisch, stoer en comfortabel maar tegelijkertijd vrouwelijk.