Voor 16u30 besteld, dezelfde dag verzonden!
Gratis verzenden bij een besteding vanaf €100,- (NL)

Make life easier

Wie
Wij zijn Marlous en Stephan. In 2018 hebben wij Poggibonsi overgenomen van de ouders van Marlous. We wilden deze prachtige zaak graag voortzetten, want er is sinds van het bestaan met hart en ziel aan gewerkt. Deze passie willen wij met je blijven delen.

Wat 
Met onze collectie, samengesteld uit voornamelijk Deense en Nederlandse merken, willen we graag een betaalbaar luxe assortiment samenstellen. Wij hebben al een voorkeuze gemaakt, zodat jij gewoon weer de bomen in het bos ziet staan. Samen met onze adviseuses kan je dan gerichte keuzes maken. Om ervoor te zorgen dat we altijd ‘on point’ zijn, zijn we regelmatig op pad. We bezoeken dan beurzen of steden en we zijn altijd in gesprek met bestaande en huidige leveranciers. Ook houden we nauwlettend online content in de gaten, zodat we direct op de hoogte zijn. 

Waar
Dit alles presenteren wij in een ruim en overzichtelijk pand aan de Rijksstraatweg in Haren. Omdat we geloven in duidelijkheid hebben we van elk merk dat we verkopen een ruime keuze. Of het nu 10Days, Scotch&Soda, Samsøe Samsøe of By-Bar is, er is maar weinig wat we niet in huis hebben. Dit alles is ook nog eens te vinden op onze vernieuwde website: www.poggibonsi.nl.

Waarom
Beiden hebben we een lange en gedegen achtergrond in de Retail. Wat we doen is vanuit liefde voor wat ons vak inhoudt. Wij doen niets liever dan het adviseren van jou als klant op het gebied van: kleur, pasvorm en kwaliteit. Als wij je kunnen ontzorgen op al die gebieden, dan is voor jou het maken van de juiste keuzes ineens een stuk gemakkelijker!
 

zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp icon-tiktok