T-Shirts

T-Shirts T-Shirts 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

T-Shirts

Second Female is een Scandinavisch merk opgericht in Kopenhagen. In 2000 brachten Preben Laust en Steen Holtermann het merk op de markt. Wereldwijd heeft Second Female slechts drie winkels, waarvan een in Nederland. Deze is gevestigd in Amsterdam op de Prinsengracht. De filosofie achter het merk draait om luxe en zelfvertrouwen voor de vrouw. Bij Second Female wordt er gekeken naar comfort, stijl en duurzaamheid. De kleding van Second Female is daarom ook een must-have voor in de kledingkast.  

De stijl van Second Female 

Zoals Second Female zelf zegt: “Scandinavische stijl met een chique en modern Franse touch”. Dit komt terug in de vier jaarlijkse collecties die het merk uitbrengt. De pasvorm is een combinatie van basale lijnen en souplesse. Second Female weet eenvoudige kleding een sterk contrast te geven door bijvoorbeeld leer met kant te combineren. De collecties lopen breed uiteen, van nonchalant gebreide truien tot cocktailjurken tot een breder model jeans.  Bij Second Female bestaat de kleurenpallet vooral uit natuurlijke kleuren. Denk aan roestoranje, gedempt paars, grijstinten maar ook zwart en wit. De prints zijn meestal abstract maar nagenoeg nooit overdreven.  

Een Deens en duurzaam merk in damesmode  

Second Female is gericht op duurzaamheid. Een goed voorbeeld hier van zijn de vier jaarlijkse collecties van het merk. De zo genoemde long-termed seizoensstijlen, zijn bedoeld als stijlvolle kleding voor de lange termijn. Geen korte termijn kleding die na een periode niet meer gedragen wordt. Second Female zal niet snel ingehaald worden door vluchtige hypes. Het duurzame karakter van het stijlvolle merk weet keer op keer de harten weer te veroveren. De kwaliteitsmaterialen en klasse zullen niet overschaduwd worden door een overkill aan details. Dat is de schoonheid van eenvoud.  

Bestelling plaatsen  

Nadat je een bestelling hebt geplaatst gaan wij er zo snel mogelijk mee aan de slag. Binnen een half uur na de bestelling kan het pakketje binnen openingstijden worden opgehaald. Ben je niet in de gelegenheid het pakketje op te halen? Geen zorgen, voor 16:30 besteld is dezelfde dag nog verzonden. Wij gebruiken PostNL als onze vertrouwde verzendingsdienst. Wanneer je voor minimaal €100,- bij ons besteed, is de verzending gratis. Anders worden er €7,00 verzendkosten in rekening gebracht. Voor de landen België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Spanje en Zweden bedragen de kosten €13,-. 

Heb je verder nog vragen voor ons? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.